El Casal Digital www.casaldigital.cat / .com

Qui som?

Fundació El Maresme

La Fundació privada El Maresme pro persones amb disminució psíquica és una institució d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social de les persones amb disminució psíquica des dels principis de normalització i reconeixement de la diferència.

Va ser constituïda el 22 de desembre de 1994, continuant la tasca iniciada en l’any 1966 per l’Associació Patronat pro persones amb disminució psíquica del Maresme.

Com a centre comarcal de referència, atén i dóna resposta a qualsevol qüestió relacionada amb les persones amb disminució psíquica, ja sigui a nivell informatiu i d’orientació, o d’assistència o tractament.

La Fundació El Maresme procura donar resposta a les necessitats i demandes de la comarca, organitzant una xarxa de serveis que ofereixin una atenció en continuïtat a la persona amb disminució psíquica i la seva família.

Fundació El Maresme

CITAP

El Centre per a la Innovació Tecnològica Adaptada a Persones CITAP, és una entitat constituïda per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM), la Fundació El Maresme pro persones amb disminució psíquica i l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT).

Treballa en activitats de recerca i desenvolupament de projectes amb la voluntat d’esdevenir punt de referència del territori en totes les línies relacionades amb l’aplicació d’innovació i de tecnologia orientades a la millora de l’atenció, la integració i la participació de les persones amb dependències, tant en l’àmbit de l’educació com en el de la inserció social i comunitària.

Centre per a la Innovació Tecnològica Adaptada a Persones